Dakwrap en Striping

Dakwrap

Dakwrap is een uitstekende manier om het uiterlijk van uw auto te veranderen of zelfs te verbeteren. Met een ruim aanbod wrapping folies van hoge kwaliteit vindt u altijd iets wat bij u past. De folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren hoogglans, mat, satijn, carbonlook en met patronen. Met een full color print wordt de keuze oneindig.

Andere individuele onderdelen laten wrappen, zoals de motorkap, spiegels, spoiler etc. behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dak of spiegelwrap is één van de meest effectieve vormen van autobelettering, waarmee u uw auto zowel rijdend als stilstaand een echt visitekaartje maakt voor uw bedrijf!

Striping

Verfraai uw auto door het laten aanbrengen van ‘strepen’. Hiermee kunt u op een relatief voordelige manier een andere look of uw eigen touch aan uw auto meegeven.

Auto striping is voor ieder merk / iedere auto mogelijk. Enkele strepen, dubbele strepen of een afbeelding van een vlag, alles is mogelijk. De auto striping is in vele kleuren beschikbaar en wij brengen dit vakkundig voor u aan.

PRIJZEN DAKWRAP:

Dakwrap in hoogglans, mat of metallic kleuren v.a. € 175,-
Dakwrap Carbon, diverse kleuren v.a. € 220,-
Dakwrap Full-Colour, eigen ontwerp v.a. € 250,-

Spiegels:
Spiegel wrap in hoogglans, mat of metallic kleuren v.a. € 75,-
Spiegelwrap Carbon, diverse kleuren v.a. € 115,-
Dakwrap Full-Colour, eigen ontwerp v.a. € 115,-

PRIJZEN Striping:

Vanaf € 100,-

Neem contact op met ons om uw wensen waar te maken!