Carstereo / Navigatie / Multimedia en Inbouw

TintAuto.NL CARSTEREO / NAVIGATIE / MULTIMEDIA EN INBOUW

Wij zijn sinds 2013 een begrip in Almere e.o. en staan bekend om het gespecialiseerde en gecertificeerde personeel dat uw auto of wagenpark van de laatste elektronica producten voorziet. Wij beschikken over een uitgebreide werkplaats, waar uw privé of zakenauto met de grootste zorg wordt behandeld. Al uw wensen m.b.t. montage van elektronica zijn bij ons bespreekbaar, denkt u maar aan oplossingen voor parkeersensoren, cruise-control, radar detectie, laser detectie en ritregistratie. Voor het verzorgen van perfect geluid in uw wellicht kostbaarste bezit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en inbouwen van een goede set met versterkers en speakers of gewoon een simpele autoradio in uw oldtimer, youngtimer of nieuwe auto.

Ook vervangen wij originele door de fabriek gemonteerde radio`s voor zogenaamde after marketsystemen van bv. Pioneer, Kenwood, Alpine enz. Het aansluiten van versterkers op door de fabriek gemonteerde autoradio`s behoort ook tot de mogelijkheden, het up-graden kan dan bestaan uit een betere versterker en het vervangen van de originele speakers voor speakers van bv. Focal, German Maestro, Hertz, Gladen enz. Het up-graden van het geluid door  toevoegen van een compacte actieve subwoofer is uiteraard ook mogelijk.

Kortom, laat u verrassen door onze oplossings gerichte vakkennis en bezoek onze showroom aan de De Steiger 74i, 1351 AE te Almere of bezoek onze Carstereo / Navigatie / Multimedia en Inbouw site www.procartech.nl

Producten die inbouwkennis nodig hebben, kunt u het best kopen bij een bedrijf met kennis van zaken!

Email